usbulgarianmex

Български Език

Отзиви за дейността ни.

Скъпи Клиенти и Приятели,

Както вече знаете, нашата фирма предоставя безплатна консултация на всеки обърнал се към нас Клиент. Това, че консултацията е безплатна, не винаги означава, че тя е безполезна! За нас е въпрос на професионално удовлетворение, когато на база тази консултация, Вие успеете да решите проблема си - без нужда от наша по нататъшна намеса!

Това, което би ни направило щастливи, е когато сме Ви били от полза - независимо със или без заплащане, бихме били благодарни ако ни изпратите е-маил с отзиви. 2-3 изречения биха били достатъчно! Тези отзиви ще бъдат публикувани на тази страница (без да се споменават вашите данни).

Ползата от това е, че бъдещите ни клиенти ще знаят какво да очакват от нас, пък и ние ще научим това-онова.

Предварително Ви Благодариме!

Отзиви:

1. Маруся - 15 Dec 2018  (Писмото е адресирано до Американското консулство в София и до ... нас):

Здравейте. В началото на 11.2018 г. Ви писах с молба да откриете моя роднина, живуща в Далас, Тексас, с която нямахме връзка от 3 месеца към този момент. След месец чакане на отговор от различни институции, случайно в интернет пространството открих сайта на Адвокатско дружество Kareneva Law В Далас. Незнам защо, така го почувствах, се обърнах и към тях с молба за съдействие. Реших и не сбърках. Те веднага взеха присърце моя случай и само за 3 дни намериха и ни свързаха с дамата, с която нямахме връзка от вече 4 месеца. Искам и пред Вас да изкажа огромната си благодарност към целия екип на госпожа Елена Каренева. Те са не само професионалисти, а и хора с големи сърца. Отново благодарности към тях и поклон пред професионализмът им.