usbulgarianmex

Български Език

Присъствие в България

За по-добра комуникация, набор и подготовка на документи

Личен контакт, и изпълнение на разнообразни услуги.

Новооткрития ни офис в София ни дава предимство пред други юридически кантори, тъй като ще може да се срещаме с клиентите си на живо! А американското посолство е на 15 минути ходене пеша. Има връзки с обществен транспорт.

Адвокат Елена Каренева посещава софийския офис периодично и всеки клиент би могъл да се срещне с нея лично при някоя от визитите и. Г-н. Теодор Петков е оперативен директор на Софииския офис и е на вашето разположение всеки работен ден - от 9:00 до 17:00 часа. Той е отговорен за всички български клиенти и за тяхното професионално обслужване. При нужда, той ще бъде на разположение и през почивните дни и извънработно време.

Г-жа Стефка Стоянова е практикуващ имиграционен адвокат в САЩ, а също така има завършено правно образование и във България. Тя понастоящем работи в нашия офис в гр. Далас, щата Тексас.

Тел. за контакт: +1 214 554 8890 (часовата разлика с България е - 8 часа)(Наше 16:00ч е 10:00 ч. в Далас)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Адвокат Елена Каренева понастоящем работи на остров Мауи, Хавай, където часовата ралика с България  е -12 часа. В случай, че желаете да се свържете с нея по телефон, моля имайте предвид, че най подходящото време е Българска сутрин (8:00 - 10:00 часа) - в Мауи това е 20:00 - 22:00 часа,

или Българска вечер (20:00- 22:00 часа) - в Мауи това е сутрин (8:00 - 10:00 часа.).

Тел. за връзка: +1 214 912 1586, 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Предпочитаната от повечето клиенти форма на комуникация е е-маил, тъй като понякога тя работи и в шантавите часове на денонощието. Далаския ни офис е на - 4 часа от Мауи... :-)

Ако желаете лична среща с Адвокат Каренева, моля свържете се с Г-н. Петков

Тел. за връзка:  

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.