usbulgarianmex

Български Език

Предистория на Компанията

clock

Главен Офис.

През 2003 Kareneva Law Firm, PLLC беше основана за да задоволи бързо растящите нужди на нашата практика. Основната бизнес инфраструктура, технологии, услуги и търговска операция е известна с името KARENEVA LAW FIRM, PLLC, с главен офис в град Карълтън, Далас – ки окръг, щата Тексас

Тихоокеански (Пацифик) офис,

През 2012 г. нашият Пасифик офис беше основан на остров Мауи, и през последните 6 години дейността нарастваше като резултат на престижа на Адвокат Каренева и обстоятелството че тя е единствения адвокат с дълъг опит в емиграционното право на Западен Мауи. Нашият тихоокеански офис извършва следните услуги: Натурализация, Гражданство, Семейно имиграционно право, Национални и Щатски практики в имиграционното право, Легални Перманентни Визи за Пребиваване, Условни Визи за Пребиваване, Религиозни Визи и т.н.

Европейски офис - София, България,
Офисът бе открит през Ноември 2018, с идеята да се предоставят професионални услуги на територията на Европа. Разкриването на този офис ще ни даде възможността за адекватна комуникация с нашите клиенти (поради часовата разлика между различните офиси), физическо присъствие - при решаването на локални процедури, консултации, представяне пред Посолството на САЩ и свързаните с имиграционния процес български ведомства, подготвяне на документи и т.н.

Ю. ЕС. ЕЙ. Имиграция Каренева ЕООД