usbulgarianmex

Български Език

Естество на дейността

iStock 000004868416XSmall

Ю. ЕС. ЕЙ. Имиграция Каренева ЕООД в София, България е специализирана в Американските национални и имиграционни закони, касаещи семейната емиграция и натурализация. Ние доставяме имиграционни консултантски услуги, касаещи семейни брачни петиции, спазване на консулския процес и изготвяне на петиции при особени обстоятелства, като обхващаме цялостния процес – от подаването до интервюто в Американското посолство в София, България.

Офисът в София е нашият трети клон, което разширява възможностите ни да предоставяме услуги в Европа, така както и на територийте на континентална Америка и на Тихоокенските Острови на Хавайския архипелаг.

Нашият ръководен Адвокат – Елена Августина Каренева е одобрена да провежда федерална и имиграционна практика от Върховния Съд на Щата Тексас, Southern U.S. District Court of Texas.

Ю.ЕС.ЕЙ Имиграция Каренева ЕООД, също прави постъпки за регистриране в Американската Търговска Камара, като доставчик на консултантски и имиграционни услуги.

Ю.ЕС.ЕЙ Имиграция Каренева ЕООД беше регистрирана в България през месец Ноември, 2018 за да достави реалистична оценка на казусите на клиентите си, както и насочването им към практически стратегии спрямо Службите на САЩ за Имиграция и Натурализация, Държавния Департамент на САЩ ,Службата за Държавна сигурност на САЩ, Имиграционния Апелативен Борд и Апелативните Съдилища.

 

Връщане на предишна страница