usbulgarianmex

Български Език

Елена А. Карaенева
Адвокат по Имиграционно Право

Elena Kareneva in office

Ю.ЕС.ЕЙ. Имиграция Каренева ЕООД.
Улица Плачковица 1А, ет. 3, ап. 4
1164 София, България
Тел.l: (214)-912-1586
Е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 1314 East Belt Line Road  Kareneva Law Firm – Maui
 Carrollton, Texas 75006  180 Dickenson St.  #117
 Phone: (972) 446-8884  Lahaina, Hawaii 96761
 Fax: (972) 446-6344  (808) 661-8620

Ю. ЕС. ЕЙ. Имиграция Каренева ЕООД

 

Ю. ЕС. ЕЙ. Имиграция Каренева ЕООД в София, България е специализирана в Американските национални и имиграционни закони, касаещи семейната емиграция и натурализация. Ние доставяме имиграционни консултантски услуги, касаещи семейни брачни петиции, спазване на консулския процес и изготвяне на петиции при особени обстоятелства, като обхващаме цялостния процес – от подаването до интервюто в Американското посолство в София, България.

Офисът в София е нашият трети клон, което разширява възможностите ни да предоставяме услуги в Европа, така както и на територийте на континентална Америка и на Тихоокенските Острови на Хавайския архипелаг.

Нашият ръководен Адвокат – Елена Августина Каренева е одобрена да провежда федерална и имиграционна практика от Върховния Съд на Щата Тексас, Southern U.S. District Court of Texas.

Ю.ЕС.ЕЙ Имиграция Каренева ЕООД, също прави постъпки за регистриране в Американската Търговска Камара, като доставчик на консултантски и имиграционни услуги.

Ю.ЕС.ЕЙ Имиграция Каренева ЕООД беше регистрирана в България през месец Ноември, 2018 за да достави реалистична оценка на казусите на клиентите си, както и насочването им към практически стратегии спрямо Службите на САЩ за Имиграция и Натурализация, Държавния Департамент на САЩ ,Службата за Държавна сигурност на САЩ, Имиграционния Апелативен Борд и Апелативните Съдилища.